Events

GETLOUNGED COLLECTIVE vaste waarde bij AFTER SUPPER

Sinds vorig jaar is GetLounged een samenwerking aangegaan met AFTER SUPPER. Naast het reeds bekende Getlounged on Sunday concept (Lounge, Eat & Dance), doen we samen met AFTER SUPPER special events in Den Haag en Amsterdam. De feesten van AFTER SUPPER zijn uitermate geschikt voor de combinatie met het GetLounged Collective en we hebben inmiddels al een heel aantal evenementen van de juiste muziek mogen voorzien. Neem voor meer informatie ook even een kijkje op www.aftersupper.nl


Sunday | Lounge, Eat & Dance

De leukste, lekkerste en meest relaxte chill van Nederland. Ontmoet leuke mensen, geniet van verrassingen en laat je zintuigen prikkelen. De muzikale opbouw gaat van akoestisch naar heerlijke Café Del Mar achtige lounge, naar meer uptempo (dansbaar) met Getlounged collective en onze resident en gast DJ’s. De beats worden bepaald door het tijdstip, de stand van zon en de behoefte.

Kleding is stijlvol | Dress your feelings

De leeftijd van de GLOS bezoekers is van 24+ tot jong van geest. Het ticket is inclusief een royaal (biologisch) menu buffet. Vooraf is er rondgang met lekkere bites, hierna een uitgebreid live cooking buffet met oa. vis, vlees, salades, uitgebreide broodstand en als afsluiter rondgang met verrassende mini desserts.

Club | Lounge & Dance

In 2015 presenteert PMP (Pure Music Productions) Getlounged Club. Relaxte stijlvolle avonden voor nieuwetijds mensen met passie voor muziek. De muzikale intensiteit en opbouw wordt bepaald door het tijdstip, de behoefte en de spirit. Natuurlijk gaan we ook hier verrassen met bijzondere, creatieve, muzikale ingrediënten en… the unexpected…

Met Getlounged Club worden uitgaanstijden weer genormaliseerd. Aansluitend op normale diner tijden (of in combinatie met) verzorgen wij een relaxte, toegankelijke en muzikale uitgaansavond voor de doelgroep 24+ tot jong van geest. Getlounged Club vindt altijd plaats op een exclusieve en verassende toplocatie, welke het speelse decor vormt voor een romantische en “classy sexy” avond uit.

KLIK HIER VOOR TICKETS UPCOMING EVENTS