B2B | Business to Business

B2B | Business 2 business

Het concept Getlounged is uitermate geschikt als thema voor uw bedrijfsfeest. Ook kunnen geschikte horeca (club, restaurant, locaties) ondernemers Getlounged integreren als een periodiek verassend thema event en daarmee hun eigen veelzijdigheid laten zien. Wij verzorgen en begeleiden het gehele productie proces (ontwerp, vormgeving, promotie en uitvoering). In nauw overleg rollen we de productie op uw locatie, gewenste dag en datum uit.

Concept omschrijving

Lounge, Eat & Dance zijn de kernwoorden van het concept. Lounge staat voor relaxing, luxury en entertainment. Eat staat voor de innerlijke verzorging en een voortreffelijke keuken. Dance staat voor een creatief muzikaal programma, met als thema where acoustic meets electronic. Het programma zal wat betreft de intensiteit (zintuigen) in harmonie zijn met het tijdstip, stand van de zon en de behoefte.

Getlounged collective

Een vast onderdeel van de muzikale uitvoering is in handen van Getlounged collective. Dit muzikanten collectief slaat de muzikale brug tussen de niet meer weg te denken elektronische beat muziek en warme soulfull klanken van live bespeelde instrumenten. Deze lounge, c.q. house band is modulair van samenstelling met in de kern een beatmaster (DJ). Tijdens een set wordt de luisteraar getrakteerd op een lekkere groovy opbouw, welke loopt van Café del Mar achtige lounge tot aan funky soulfull house en deep house.

Participatie voordeel

Met dit concept kunt u periodiek uw horeca bedrijf op een geheel eigentijdse manier presenteren. Dit is zeer goed te gebruiken als pr-marketing middel, waarbij u bestaande relaties een andere kant van uw bedrijf laat zien en mogelijk nieuwe relaties kunt interesseren. De eravring leert dat dit zeer effectief en resultaat gericht werkt.

Doordat het concept thema op meer plaatsen kan plaatsvinden worden bepaalde kosten gedeeld,. Denk hierbij aan het delen van artwork en inkoopvoordeel op concept ingrediënten. Daarnaast streven wij naar een exclusieve maar landelijke naamsbekendheid, waarbij uw naam als participant wordt meegenomen.

Exclusiviteit

Wij garanderen participanten exclusiviteit in een vooraf overeengekomen gebied.

Mogelijkheden 

graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden (maatwerk) en voorwaarden te bespreken.

[contact_form]